Yritysesittely

ISÄNNÖINTIPALVELU KOIVU OY on pääkaupunkiseudulla toimiva auktorisoitu (ISA) isännöitsijätoimisto, joka on perustettu 1972 nimellä Koivukylän Huolto Oy.  Olemme erikoistuneet 1900-luvun jälkipuoliskolla valmistuneiden ja toisaalta myös uudiskohde-kerros- ja rivitalojen hoitamiseen.

Avainhenkilöiden tavoitettavuus

Isännöitsijämme, kiinteistöassistenttimme, vastikevalvojamme ja kirjanpitäjämme ovat pääsääntöisesti tavoitettavissa jokaisena työpäivänä klo 9.00 – 15.00 välisenä aikana, joko puhelimitse, sähköpostilla tai henkilökohtaisesti toimistostamme. Työajan ulkopuolella meille voi viestittää verkkosivujemme sekä matkapuhelinvastaaja- tai sähköpostijärjestelmän välityksellä.

Ammatti-isännöintiä

Isännöintitehtävissä työskentelee useita henkilöitä. Isännöitsijöillä on peruskoulutuksen lisäksi monipuolinen kokemustausta kiinteistöalalta. Lisäksi ammatti- ja täydennyskoulutuksella on huolehdittu riittävistä ammatillisista valmiuksista: Kaikki isännöitsijät ovat suorittaneet vähintään isännöitsijän ammattitutkinnon, osalla isännöitsijöistä on alan korkein ammattitutkinto AIT. Työntekijöittemme ammattitaitoa ylläpidetään jatkuvalla koulutuksella.

Yksilöllistä palvelua

Taloyhtiöiden määrä on isännöitsijää kohden pyritty pitämään rajattuna, jotta työmäärät eivät kasva kohtuuttomiksi, vaan valmiudet asiakasta tyydyttävään yksilölliseen palveluun säilyvät kaikissa tilanteissa. Jokaisella asiakastaloyhtiöllämme on nimetty isännöitsijä, kirjanpitäjä/vastikevalvoja ja kiinteistöassistentti – myös vuosilomakausina!

Asiakaspalvelu

Toimistomme asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 9 – 15 ( kesäaikana pe ja kaikkina juhlapyhien aattoina klo 9 – 14 ). Asiakaspalveluasioita voi hoitaa myös ympäri vuorokauden verkkopalvelussamme.

Tarkkaa taloushallintoa

Hoidamme taloushallintoon liittyvät tehtävät omalla henkilökunnallamme. Asiakastaloyhtiöittemme kirjanpidosta ja vastikevalvonnasta huolehtivat pitkän kokemuksen omaavat taloushallinnon ammattilaiset, joilla on kattava peruskoulutus ja ammattitaitoa ylläpidetään jatkuvalla koulutuksella. Vastikkeiden ja vuokrien suorituksia sekä muuta maksuliikennettä  valvotaan päivittäin. Asiakastaloyhtiömme hallituksen jäsenillä on mahdollisuus tutustua internetin välityksellä taloyhtiönsä reaaliaikaiseen kirjanpitoon haluamanaan ajankohtana yksittäisen tositteen tarkkuudella. Asiakaskohteittemme hallinto ja kirjanpito tarkastetaan vuosittain ammattitilintarkastajien toimesta.

Toimiston sijainti

Toimistomme sijaitsee Koivukylän S-marketin rakennuksessa osoitteessa NIINIKUJA 2, 01360 VANTAA

Auktorisoitu isännöitsijätoimisto (ISA)

Yrityksemme on toiminut vuodesta 1972. Olemme auktorisoitu isännöitsijätoimisto (ISA). Auktorisoinnin saamisen edellytyksenä on mm. henkilökunnan riittävä ammattikoulutus ja -kokemus sekä vakaa taloudellinen tila. Isännöintipalvelu Koivu Oy (silloinen Koivukylän Huolto Oy) auktorisoitiin ensimmäisten joukossa auktorisointitoiminnan käynnistyessä v. 1988. Auktorisointi merkitsee asiakkaalle sitä, että isännöinnistä huolehtii vastuunsa tunteva ja ennenkaikkea osaava ammattilainen. Asiakas voi myös olla vakuuttunut, että laatutaso isännöintitoiminnassa säilyy, sillä Isännöinnin Auktorisointiyhdistys ISA ry. myös valvoo auktorisoimiaan toimistoja ja isännöitsijöitä mm. säännöllisin auditoinnein, jotka suoritetaan DNV GL:n toimesta.

Auktorisointi voidaan myös peruuttaa, jos toimisto tai isännöitsijä ei noudata isännöintitoiminnassaan standardoituja Isännöinnin Auktorisointiyhdistys ISA ry:n , Suomen Isännöintiliitto ry:n ja Suomen Kiinteistöliitto ry:n hyväksymiä eettisiä ohjeita sekä muita auktorisointiin liittyviä määräyksiä.

Yrityksemme omistajat koostuvat taloyhtiöistä sekä yleishyödyllisistä kiinteistönomistajista. Yksittäisiä henkilöomistajia ei ole. Yrityksemme toimii myös perinteistä isännöintiä laajemmalla palvelukokonaisuudella ja olemme olleet yhteistyössä asiakkaittemme eduksi myös kiinteistöalan erilaisten järjestöjen sekä viranomaistahojen kanssa mm. taloyhtiöiden kaavoituskysymyksissä ja rakennusten kunnossapidon sekä asukaspalveluiden kehittämisessä jopa valtakunnallisella tasolla. Olemme toimineet aktiivisesti mm. EU:n Urban-hankkeessa.

Yrityksemme asiakaskanta on vakaa, vanhimmat edelleen voimassa olevat sopimuksemme on solmittu yrityksemme toiminnan alkaessa vuonna 1972.

Emme pyri tuottamaan markkinoiden halvinta palvelua, sillä käsityksemme mukaan taloyhtiön isännöintiin on varattava riittävät resurssit, mikäli annetuista tehtävistä aiotaan selviytyä kaikissa tilanteissa kunnialla, ennenkaikkea asiakasta – taloyhtiötä ja sen asukkaita – parhaiten palvelevalla tavalla. Hinnoittelemme palvelumme realistisesti. Tavoitteenamme ei ole pelkästään sopimuksen syntyminen, vaan pysyvä asiakassuhde.

TARJOUSPYYNNÖT JA LISÄTIEDOT : yhteyshenkilönä toimitusjohtaja Kai Ertolahti puh. 0400-457 628, e-mail : etunimi.sukunimi@ipkoivu.fi